Over mijn producten

Ik maak heerlijke ambachtelijke cookies vooral bekend als “chocolate chip cookies”. Deze zijn natuurlijk ook met andere smaken te krijgen dan enkel chocolade, zoals de heerlijk combinatie van abrikoos met amandelschilfers of veenbessen met witte chocolade, neem gerust een kijkje in mijn lijst voor het volledig assortiment. Als je een andere combinatie wilt mag je dit altijd voorstellen via info@bakinge.be, indien mogelijk kan ik jouw favoriete smaak toevoegen aan mijn assortiment.

Naast mijn assortiment van lekkere cookies, heb ik ook een volledig assortiment van ambachtelijke heerlijke taarten. Ik hou van leuke eenvoudige taarten die uitsteken door hun heerlijke smaak, dit vind je terug in mijn taarten. Mijn assortiment breidt zich zeker nog uit, als je favoriete taart er nog niet tussen staat aarzel dan niet om mij te contacteren via info@bakinge.be.

Allergieën

Voor mensen met lactose of glucose allergieën heb ik een alternatief recept van mijn cookies kunnen creëren zodat zij ook heerlijke cookies kunnen bestellen. Voor lactose- of glucosevrije taarten gelieve me te contacteren.

Ik vermijd bij het maken dat er kruisbesmetting van de noten is.  Helaas kan ik niet uitsluiten dat er sporen van noten in mijn cookies of taarten kunnen inzitten.

Ecologische verpakking

Bij het maken van mijn cookies en taarten zorg ik niet alleen voor heerlijke verse producten maar hou ik ook rekening met het ecologisch maken en verpakken van mijn cookies en taarten. Zo is mijn verpakking volledig recycleerbaar of composteerbaar. Het plastic in mijn verpakkingen zijn namelijk gemaakt van planten, niet van olie, waardoor het composteerbaar is. Ook vermijd ik zoveel mogelijk gebleekte producten.